Politickú stranu Demokrati doplnil bývalý poslanec a štátny tajomník ministerstva školstva Richard Nemec

NETKY.SK • 30 Jún 2023, 14:00 • 2 min
Politickú stranu Demokrati doplnil bývalý poslanec a štátny tajomník ministerstva školstva Richard Nemec

Za stranu Demokrati bude v septembrových voľbách kandidovať bývalý poslanec a štátny tajomník ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu Richard Nemec, ktorý kandidoval za hnutie OĽANO. Nemec zároveň požiadal vládu o uvoľnenie z funkcie štátneho tajomníka.

slovakia

left justify in out

“Do strany Demokrati som vstúpil, lebo je to proreformná strana, pracuje ako jeden tím. V strane Demokrati mám super kolegov a priateľov, ako Edo Heger a Jaro Naď, ktorých si vážim v prvom rade ako ľudí, ktorí majú v sebe slušnosť, pokoru a záleží im kam bude Slovensko smerovať. Je pre mňa česť s nimi spolupracovať a slúžiť ľuďom,” povedal Richard Nemec, ktorý sa v strane Demokrati bude venovať oblasti športu a podpory mladých talentov. “Slovensko potrebuje systémové riešenia v športe,” dodal.


“Vítam Riša Nemca v strane Demokrati. Bude dôležitou posilou pre stranu aj pre programovú oblasť športu,” povedal predseda Demokratov E. Heger. „Rišo Nemec je špičkový športovec a tréner, ktorého si vážim po ľudskej a tiež odbornej stránke. Roky prispieva do oblasti športu a školstva a musím povedať, že projekty, ktoré chce realizovať, pomôžu ako začínajúcim, tak aj športovcom na najvyššej súťažnej úrovni. Má konkrétnu víziu, vie čo robiť a som hrdý, že je súčasťou tímu,” povedal podpredseda strany Demokrati Jaroslav Naď.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky.sk
Demokrati, Foto: TASR - Pavol Zachar
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies