TdF: Francúzi sa trápia, odstúpil aj chorý Pinot

NETKY.SK • 16 Júl 2013, 16:11 • 2 min
TdF: Francúzi sa trápia, odstúpil aj chorý Pinot

VAISON-LA-ROMAINE - Francúzsku mizériu na jubilejnom 100. ročníku cyklistickej Tour de France podčiarklo odstúpenie Thibauta Pinota pred utorkovou 16. etapou z Vaison-La-Romaine do Gapu.

slovakia

left justify in out

Jazdec tímu Francaise des Jeux v ostatných dňoch trpel infekčným ochorením hrdla. "Nemal na výber. Včera bol voľný deň, ale žiadne zlepšenie nenastalo. Čakali sme, ako na tom bude ráno, ale mal zvýšenú teplotu. Nemohol sa postaviť na štart," povedal cyklistov brat a tréner v jednej osobe Julien Pinot.

Thibaut Pinot bol vlani najmladším účastníkom Tour de France, vyhral jednu etapu a v celkovom poradí skončil na desiatom mieste. Tento rok sa mu ale nedarí, za lídrom pretekov Chrisom Froomom zaostával už viac ako hodinu a klasifikovali ho na 52. priečke. Francúzski jazdci na storočnici TdF nevyhrali zatiaľ ani jednu etapu. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies