Tatra banka získala úver 40 mil. eur od EIB na podporu MSP

NETKY.SK • 23 November 2010, 11:55 • 2 min
Tatra banka získala úver 40 mil. eur od EIB na podporu MSP

Tatra banka získala úver 40 mil. eur od EIB na podporu MSP

slovakia

left justify in out

img

Tatra banka (TB) podpísala 11. novembra 2010 s Európskou investičnou bankou (EIB) zmluvu o úverovej linke v celkovej výške 40 miliónov eur, ktorá bude slúžiť na podporu rozvoja malého a stredného podnikania (MSP), ako aj na financovanie energetických a tzv. zelených projektov. Informoval o tom dnes hovorca TB Boris Gandel.
      TB tak bude môcť od nového roka vďaka EIB poskytovať vybraným podnikom výhodné financovanie. Na poskytnutie zdrojov z tejto úverovej linky musí žiadateľ spĺňať pravidlá stanovené Európskou investičnou bankou.
      Tatra banka vznikla v roku 1990 ako prvá súkromná banka na Slovensku. V súčasnosti je členom Raiffeisen Banking Group. Je univerzálnou bankou s komplexnou ponukou bankových služieb, ktorá prostredníctvom svojej siete 135 obchodných miest pôsobí vo všetkých regiónoch Slovenska a zamestnáva 3400 zamestnancov. Tatra banka je v súčasnosti treťou najväčšou bankou v SR.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies