Talkshow M. Donutila zažila úspešnú vysokohorskú premiéru

NETKY.SK • 22 Júl 2012, 21:47 • 2 min
Talkshow M. Donutila zažila úspešnú vysokohorskú premiéru

Talkshow M. Donutila zažila úspešnú vysokohorskú premiéru - Kultúra Originálna talkshow českého humoristu a majstra slovnej improvizácie Miroslava Donutila zažila v sobotu 21.

slovakia

left justify in out

img

Originálna talkshow českého humoristu a majstra slovnej improvizácie Miroslava Donutila zažila v sobotu 21. júla unikátnu vysokohorskú premiéru iba niekoľko metrov od brehu Štrbského plesa. Legendárne príbehy z hereckého života rozosmiali zaplnenú sálu Grand Hotela Kempinski.
      "Nespomínam si, že by som účinkoval vo väčšej nadmorskej výške. Zároveň to bola určite moja prvá hotelová talkshow. Zakaždým dôsledne dodržiavam vzácne dva prázdninové mesiace voľna, pretože som celý rok neustále v jednom kole. Túto výnimku som urobil veľmi rád, lebo sa nedalo odmietnuť pozvanie mojich dobrých priateľov," uviedol pre TASR populárny člen činohry pražského Národného divadla.
      Priblížil aj svoj vzťah k Tatrám. "Od natáčania filmu Román pre mužov sa ešte zintenzívnil. Dalo by sa povedať, že sme sa skamarátili, hoci s horami je to podobné, ako so ženami. Príliš sa s nimi skamarátiť nedá, sú veľmi nebezpečné, no zároveň milé, krásne, príjemné. Priznám sa, že som tu okrem prechádzky okolo plesa neabsolvoval žiadnu túru. Mal som v pláne ešte tri kolá okolo bazéna, ale bolo tam veľmi veľa ľudí. Dúfam, že aspoň trochu aj mojou zásluhou, bolo vypredané," dodal s typickým humorom.
      Hosťom takmer dvojhodinového večerného programu bola herečka a speváčka Nela Pocisková. "S takýmto geniálnym darom reči sa musí človek jednoducho narodiť, čo veta, to mimoriadne zaujímavá príhoda a hneď za ňou ďalšia a ďalšia. Toto nie je moja parketa, nie som žiadny glosátor, tak som sa aspoň schuti smiala, no som veľmi vďačná za túto skúsenosť a možnosť účinkovať po boku takéhoto úžasného človeka a umelca," povedala po uvedení niekoľkých skladieb z pripravovaného albumu.
      V aplaudujúcom publiku bol aj hokejový legionár Marián Gáborík. "Je to perfektný nápad okoreniť relaxačný pobyt v Tatrách špičkovým umeleckým zážitkom. Keď som sa dozvedel, že sa tu uskutoční niečo takéto, neváhal som ani chvíľu a hneď som zháňal vstupenky. Pán Donutil išiel doslova ako dobre naladený rapkáč a spúšťal salvy smiechu. Obdivujem aj jeho výbornú slovenčinu. Keby som nevedel, že je Čech, ani by som nespoznal, že nie je Slovák," kvitoval ostrostrelec tímu NHL New York Rangers.
      "Snažíme sa sem pravidelne priťahovať skutočné umelecké esá. Vystúpenia Richarda Müllera, Mekyho Žbirku, Lucky Bílej, Jany Kirschner či teraz Miroslava Donutila mali veľký ohlas. Určite budeme týmto smerom pokračovať ďalej," skonštatovala pre TASR manažérka Grand Hotela Kempinski Kathrin Noll s tým, že najbližšie sa môže verejnosť tešiť na koncerty Petra Nagya (13. 10.) a Heleny Vondráčkovej (1. 12.).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies