Takto by mali vyzerať nové dresy Man Utd na sezónu 2014/15!

NETKY.SK • 7 Máj 2014, 18:30 • 2 min
Takto by mali vyzerať nové dresy Man Utd na sezónu 2014/15!

MANCHESTER – Anglický veľkoklub z Old Traffordu má za sebou jednu z najhorších sezón v novodobej histórii, keďže sa pravdepodobne nekvalifikujú ani do pohárovej Európy. Zdá sa však, že o to viac času budú mať na prípravu na sezónu 2014/15.

slovakia

left justify in out

Fanúšikov čaká v novej sezóne nový tréner a mnoho nových tvárí aj na trávniku. Nie všetky správy sú však pozitívne, ak sa potvrdí, že takto budú vyzerať nové dresy man Utd v nasledujúcej sezóne.

 

Podľa zákulisných špekulácií by od novej sezóny mali tieto dresy s obrovským logom výrobcu automobilov obliekať aj hráči ako Marco Reus, Thomas Muller či Tony Kroos.

 

Do oficiálneho dátumu predstavenia nových dresov verejnosti ostáva ešte nejaký ten čas, tak nám neostáva nič iné len dúfať, že kompetentní budú mať dostatok času ešte na nejaké zmeny...



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies