Veľké zmeny v živote Mirky Partlovej: Má krásne novinky!

NETKY.SK • 19 August 2019, 12:51 • 2 min
Veľké zmeny v živote Mirky Partlovej: Má krásne novinky!

Herečka Mirka Partlová má veľké šťastie! Napriek tomu, že si svoje súkromie vždy úzkostlivo strážila, teraz sa svojim fanúšikom pochválila s krásnou novinkou.

slovakia

left justify in out

Sympatická herečka Mirka Partlová je známa predovšetkým z muzikálov. Nikdy nepatrila medzi známe osobnosti, ktoré by mali potrebu informovať o každom detaile svojho osobného života, naopak, na súkromie si vždy potrpela. V podobnom duchu sa niesla aj jej svadba. Tá sa uskutočnila v maximálnej tajnosti ku koncu minulého roka, kedy sa Mirka vydala za 25-ročného hudobníka Mateja Gálisa, syna športového moderátora Stanislava Gálisa.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Divadelná sezóna sa blíži ☝️😋 Začíname už koncom Augusta ❗️ • ❕CHROMOZÓM XX❕25.8. Kremnické Gagy (19h.) • ❕TOP SECRET❕28.8. v @divadlo_la_komika (19:30h.) ................................................... Dve krásne autorské komédie 👌 📌Chromozóm XX - burlesque komédia o významných slovenských ženách z pera @stevomartinovic & @daniela_sencova Hrajú spolu so mnou: @stevomartinovic , @matko_senco , @miss.tiq ::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::: 📌 TopSecret - autorská detektívna komédia o hľadaní krásy z pera Karola Vosátka Hrajú : @stevomartinovic , @karinhaydu , @lukas_doza ........................................................... #actress#actresslife#theatre#comedy#burlesgue#lifeisfun#✌️

Príspevok, ktorý zdieľa ᴹᴵᴿᴷᴬ ᴾᴬᴿᵀᴸᴼᵛᴬ (@partlovamirka),

 

Svadba prebehla v kruhu najbližšej rodiny a informácie o nej sa na verejnosť dostali až v priebehu januára, kedy si ľudia všimli, že Mirka nosí obrúčku. Rovnako si zmenila meno na Miroslava Gális Partlová. Následne pár dohady o svadbe potvrdil. Dnes majú však zamilovaní mladomanželia ďalšiu novinku, s ktorou sa podelili verejne.

 

 

Mirka Partlová na svoj Instagram uverejnila romantickú fotografiu so svojím manželom, ktorá obsahuje text BABY #comingsoon. Každému je teda jasné, že párik je v očakávaní svojho prvého potomka. Ako však Mirka upozornila, toto krásne obdobie si chcú užiť ako rodina, preto nebude žiadne ďalšie detaily medializovať. A tak by to koniec-koncov aj malo byť. Prajeme veľa šťastia!

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona