Szabó bude chýbať Dunajskej Strede celú jeseň

NETKY.SK • 10 September 2015, 13:31 • 2 min
Szabó bude chýbať Dunajskej Strede celú jeseň

DUNAJSKÁ STREDA - Ľavý obranca Otto Szabó mal byť lídrom Dunajskej Stredy v tejto sezóne najvyššej slovenskej futbalovej súťaže, no zatiaľ neodohral ešte ani minútu. Tridsaťštyriročný skúsený bek laboruje so zraneným členkom.

slovakia

left justify in out

"Trápi ma to už dlhšie, žiaľ, neviem s tým nič urobiť. Predtým som hrával a trénoval iba vďaka liekom proti bolesti. Podľa diagnózy musí členok odpočívať. Absolvujem liečenie, ktoré zahŕňa injekcie a olejovú terapiu. Celé to trvá zhruba pol roka, takže do tréningového procesu sa budem môcť plnohodnotne zapojiť až v januári. Dovtedy môžem nohu zaťažovať len postupne," povedal Szabó pre oficiálnu stránku FC DAC 1904.

 

Trojnásobný slovenský reprezentant momentálne trénuje dvakrát týždenne. "V tejto chvíli to je maximum. O mesiac môžem zvýšiť frekvenciu na tri a tak ďalej. Popritom robím v posilňovni cvičenia, ktoré ma udržiavajú v rytme a vďaka ktorým držím krok so spoluhráčmi," pokračoval rodák z Příbramu.

 

Dunajskej Strede sa darí aj bez Szaba, tímu patrí po siedmich kolách Fortuna ligy druhé miesto so 14 bodmi. Za lídrom z Trenčína zaostáva DAC o päť bodov. "Dobré výsledky ma neprekvapili. Kvalita nám nechýbala ani predtým, navyše pred novou sezónou mužstvo doplnili hráči, ktorí veľmi dobre zapadli do kolektívu. Kráčame správnym smerom, ideme nahor a to je najdôležitejšie," dodal Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies