Syn Alaina Delona dostal za postrelenie dievčaťa podmienku

NETKY.SK • 21 November 2013, 18:25 • 2 min
Syn Alaina Delona dostal za postrelenie dievčaťa podmienku

ŽENEVA - Synovi francúzskeho herca Alaina Delona udelil v stredu súd pre mladistvých v švajčiarskej Ženeve päťmesačný podmienečný trest za ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. Devätnásťročného Alain-Fabiena Delona obvinili v júli 2011 po tom, čo v hercovom byte nešťastnou zhodou okolností postrelil nemenované dievča. Hercovho syna však súd zbavil obvinenia z ohrozenia života.

slovakia

left justify in out

K nešťastnému incidentu došlo na párty v hercovom byte v Ženeve, pričom 78-ročný Delon tam v tom čase nebol. Jeho syn a iný chlapec sa údajne preťahovali o zbraň, ktorá zrazu vystrelila a zasiahla spomínané dievča do brucha. To vo vážnom stave previezli do nemocnice, kde sa ju však lekárom podarilo zachrániť. Súd nakoniec dospel k záveru, že išlo o nehodu. Alec Reymond, právny zástupca Delonovho syna, po verdikte vyhlásil, že podmienečný trest je "vyvážený".

Alain-Fabien Delon je najmladším zo štyroch potomkov Alaina Delona. Jeho matkou je bývalá holandská modelka Rosalie van Breemen, s ktorou má herec aj 25-ročnú dcéru Anouschku. Herec má okrem toho ešte ďalších dvoch synov - 51-ročného Christiana Aarona, ktorého matkou je nemecká speváčka Nico, a 49-ročného Anthonyho, ktorého mu porodila bývalá manželka, francúzska herečka Nathalie Barthélemy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies