Jaroslav Naď vyslal opozičným podporovateľom tieto nečakané slová

NETKY.SK • 1 Január 2021, 12:52 • 2 min
Jaroslav Naď vyslal opozičným podporovateľom tieto nečakané slová

Minister obrany Jaroslav Naď sa na záver roka poďakoval všetkým, ktorí dodržujú protiepidemiologické opatrenia.

slovakia

left justify in out

Aj pre šéfa rezortu obrany bol predchádzajúci rok veľmi náročný. „Celý svet už dlhé mesiace uvažuje, koná, zaspáva a zobúdza sa s pozornosťou sústredenou na pandémiu, ktorá ale dáva možnosť ukázať našu silu, odhodlanie a spolupatričnosť,“ napísal na sociálnej sieti.

 

Pri príležitosti končiaceho sa roka sa poďakoval zodpovedným. „Všetkým, ktorí disciplinovane zvládajú opatrenia, ktorými spoločne môžeme vírus zastaviť. Ďakujem a nesmierne si vážim dôveru, ktorú prejavujete nosením rúšok či dodržiavaním odstupov,“ doplnil.

 

Poďakoval sa však aj všetkým tým, ktorí patria k priaznivcom opozičných strán, ale aj tak sú zodpovední a „rešpektujú všetky nariadenia uvedomujúc si, že za nimi stoja nezávislí odborníci, ktorých povinnosťou je chrániť zdravie občanov“.

 

Naď prisľúbil, že pre vládu bude vždy na prvom mieste ochrana ľudí, a to ich zdravia, dôstojnosti či majetku. „Všetkým Vám prajem do dalších dní veľa odhodlania, sily, pokory pred všetkými výzvami. Najviac zo všetkého Vám však želám pevné zdravie a chvíle radosti v kruhu najbližších,“ uzavrel Naď.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies