Princ Harry s manželkou Meghan sú v Európe. Navštívili Alžbetu II.

NETKY.SK • 15 Apríl 2022, 09:45 • 2 min
Princ Harry s manželkou Meghan sú v Európe. Navštívili Alžbetu II.

LONDÝN - Harry a Meghan majú neskôr odcestovať do Holandska na Invictus Games, medzinárodné športové hry ranených vojakov, ktoré sa začínajú v sobotu v Haagu.

slovakia

left justify in out

Britský princ Harry a jeho manželka, vojvodkyňa Meghan, vo štvrtok navštívili britskú kráľovnú Alžbetu II. Oznámil to hovorca manželského páru. 

 

img

 

Manželský pár sa stretol s kráľovnou na Windsorskom hrade, píšu britské médiá. Kráľovnina oficiálna rezidencia sa nachádza približne 40 kilometrov juhozápadne od Londýna.

 

Prečítajte si tiež: Partnerku Karlosa Vémolu vystrašili doma zlodeji! Čo ukradli?

 

Harry s manželkou sa v roku 2020 vzdali svojich kráľovských povinností a presťahovali sa do Spojených štátov. Pár sa koncom marca tohto roka nezúčastnil na ďakovnej bohoslužbe za princa Philipa - Alžbetinho manžela - ktorý zomrel vlani začiatkom apríla. Kráľovná čoskoro (21. apríla) oslávi 95. narodeniny, pripomína AFP.

 

 

Invictus Games je podujatie pre ranených a chorých aktívnych či bývalých príslušníkov ozbrojených síl. Tieto hry založil princ Harry a prvýkrát sa konali v roku 2014 v Londýne. V Holandsku sa mali konať už v roku 2020, presunuli ich z dôvodu pandémie koronavírusu.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies