Sylvestr v Norimbergu zatiaľ čaká na šancu

NETKY.SK • 12 August 2015, 11:49 • 2 min
Sylvestr v Norimbergu zatiaľ čaká na šancu

NORIMBERG - Slovenský futbalový útočník Jakub Sylvestr zachytil šumy v nemeckom denníku Bild, že ho jeho tamojší druholigový zamestnávateľ 1. FC Norimberg umiestil na prestupovú listinu.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťšesťročný (nar. 2. februára 1989) bývalý zakončovateľ Jupie Podlavice, Banskej Bystrice, bratislavského Slovana, Petržalky, záhrebského Dinama či nemeckého Erzgebirge Aue však v stredajšom vydaní denníka Šport priznal, že nikto z norimberského klubu sa s ním dosiaľ nerozprával o tejto záležitosti.

 

"Informácie z Bildu mám, ale neviem sa k nim vyjadriť konkrétnejšie, pretože nikto z predstaviteľov tímu so mnou na túto tému ani len slovka neprehodil," poznamenal banskobystrický rodák.

 

Napriek tomu, že v lige sa vytratil zo základnej zostavy, neuvažuje momentálne Sylvestr nad zmenou pôsobiska. "S Norimbergom mám zmluvu ešte na dva roky a nik z vedenia mi nenaznačil, aby som si niečo začal hľadať. Zatiaľ si uvedomujem, že musím čakať na šancu," pokračoval 26-ročný slovenský zakončovateľ pre denník Šport.

 

Od úvodu dostal 6-násobný seniorský reprezentant príležitosť v pondelkovom stretnutí 1. kola Nemeckého pohára na ihrisku Aalenu. Na trávniku pobudol do 64. min, keď ho vystriedala aktuálna jednotka na hrote 1. FC Danny Blum: "Jeden zápas nemôže rozhodnúť o bytí či nebytí, no chcel som v ňom dokázať, že so mnou môže tréner René Weiler počítať." Duel sa skončil bezgólovou remízou, postup Norimberčanov určili až strely zo značky pokutového kopu. "Keby som dohral do konca, určite by som išiel na rozstrel," doplnil pre stredajšie vydanie denníka Šport Jakub Sylvestr.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies