E. Kaliňák, J. Gedra: Markíza sa načisto zbláznila!

NETKY.SK • 10 November 2023, 09:30 • 2 min
E. Kaliňák, J. Gedra: Markíza sa načisto zbláznila!

Priatelia včera presne z tohto istého miesta Robert Fico spolu s Robertom Kaliňákom bezprostredne po zasadnutí vlády Slovenskej republiky informovali nielen vás, ale aj médiá Slovenskej republiky, že sme odmietli ďalšiu zásielku zbraní na Ukrajinu zo zásob Armády Slovenskej republiky, ale hlavne informovali o prvom bode programu, ktorým bola príprava štátnej bonifikácie hypoték z dôvodu rapídneho rastu úrokových sadzieb.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Na riešení sa intenzívne pracuje od prvého zasadnutia vlády, ale v tomto momente už je faktom, že opatrenie, ktoré sme v SMERe sľubovali pred voľbami, pomôže nielen novým refixáciám hypoték, ale podarilo sa nájsť mechanizmus, ktorý pomôže spätne aj Slovákom, ktorí refixovali svoje hypotéky počas roka 2023. Perfektná vec. Zámerne sme informovali o tom rozšírení nášho sľubu cez premiérove video, aby sme predišli manipuláciám, prekrúcaniu alebo keď chcete, klamstvu zo strany médií hlavného prúdu. A čo sa stalo?

To čo by nečakal asi fakt nikto z nás...titulok zo včerajších televíznych novín Markízy znel -  „bonifikácia hypoték nebude!“ 

Absurdné!

Manipulácia Markízy však pokračovala. Kým pred voľbami popierali problém rastúcich úrokov pri hypotékach a SMER obviňovali zo zbytočného strašenia, vo včerajšej reportáži je z toho zrazu priam existenčný problém pre bežných Slovákov, ktorý je potrebné urgentne riešiť.

Zrazu...Stavím sa s kýmkoľvek, že keď opatrenie začne fungovať a pomáhať, tak Markíza opäť skrúti a označí celú myšlienku za absolútne zbytočnú.

A teraz nám prosím naši priatelia v mainstreamových médiách poraďte, aký má mať pre nás zmysel s vami komunikovať, keď ste schopní vo vašej svätej vojne proti SMERu a dnes už aj proti vláde Slovenskej republiky, popierať realitu a vo svojich reportážach premaľovať bielu na čiernu a vedome pri tom klamať a hrubo zavádzať Slovákov.

Lebo my v tom zmysel naozaj nevidíme a nech už sa s vami snažíme komunikovať akokoľvek, vždy to dopadne rovnako zle. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Zdroj: TS Smer SD, Foto: FB
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies