Svet ovláda ďalšia z nebezpečných výziev

NETKY.SK • 5 Január 2019, 08:02 • 2 min
Svet ovláda ďalšia z nebezpečných výziev

BRATISLAVA - Jeden z filmov, ktorý uzrel svetlo sveta v roku 2018 sa volá Bird Box. Ide o postapokalyptický thriller, kde mama (Sandra Bullock) s deťmi musia podniknúť komplikovanú cestu drsnou prírodou so zaviazanými očami - všade okolo nich sú totiž nebezpečné príšery, čo ich dokážu ovládnuť práve prostredníctvom očného kontaktu.

slovakia

left justify in out

Film už v prvých týždňoch od prvého odvysielania zožal nemalé úspechy a pozrelo si ho až 45 miliónov ľudí.

 

 

Z filmu Bird Box ľudí, najmä teenegerov najviac zaujala časť týkajúca sa zaviazaných očí a rozhodli sa, že si z nej spravia výzvu.


V najnovšej výzve sa ľudia pokúšajú napodobniť dej filmu: z miesta A do miesta B sa presuňte so zaviazanými očami, prípadne skúste s páskou cez oči skúsiť robiť úplne bežné veci a samozrejme sa pri tom nezabudnite natočiť a zdieľať video na sociálnych sieťach.

 

 

Ľudia pri online výzvach vždy strácali zábrany, tu už ale večná túžba prekonávať hranice postupne likviduje aj posledné zvyšky pudu sebazáchovy.

 

Netreba zdôrazňovať, že ide o naozaj nebezpečnú aktivitu, ktorá nemusí vždy skončiť šťastne.

 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies