V spoločnosti Jaguar Land Rover sa mala nachádzať bomba

NETKY.SK • 18 Apríl 2019, 14:56 • 2 min
V spoločnosti Jaguar Land Rover sa mala nachádzať bomba

NITRA - Prehliadka priestorov automobilky Jaguar Land Rover v priemyselnom parku pri Nitre sa už skončila. Počas dnešného dňa tam policajné zložky pátrali po bombe, ktorá sa niekde v areáli mala nachádzať.

slovakia

left justify in out

"Žiadny nástražný výbušný systém nebol nájdený, priestory fabriky boli odovzdané do užívania," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Nitre Renáta Čuháková.

 

Neznámy mužský hlas nahlásil na tiesňovú linku o 7.31 hodine, že v továrni sa nachádza bomba. Keďže volal z telefónu bez sim karty, jeho totžnosť sa nedala overiť. Polícia okamžite vykonala prehliadku priestorov firmy. Na miesto boli vyslané všetky dostupné policajné hliadky ako aj služobní kynológovia so psami špeciálne cvičenými na vyhľadávanie výbušnín a pyrotechnici.

 

img

 

Vedenie automobilky dostalo informácie o nahlásení bomby od polície. "Podnikli sme všetky kroky, aby sme zabezpečili bezpečnosť našich zamestnancov," potvrdila hovorkyňa spoločnosti Jaguar Land Rover Miroslava Remenárová.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#justchoose#landroverdiscovery#jaguarlandrovernitra#

Príspevok, ktorý zdieľa Maroš Sywik (@m.sywik),

 

Zamestnanci boli evakuovaní mimo areál firmy, kde im spoločnosť zabezpečila pitný režim. K vzniknutým finančným stratám sa zatiaľ automobilka nechce vyjadrovať. Polícia rieši prípad ako podozrenie z trestného činu šírenia poplašnej správy.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies