Svatoš napokon posilní Nashville

NETKY.SK • 30 December 2010, 08:39 • 2 min
Svatoš napokon posilní Nashville

Svatoš napokon posilní Nashville

slovakia

left justify in out

img

Slovenský hokejista Marek Svatoš sa vracia do zámorskej NHL, kde bude obliekať dres Nashvillu Predators. Po 28-ročnom útočníkovi, ktorý minulý týždeň rozviazal zmluvu s klubom KHL Avangard Omsk, siahol St. Louis a médiá avizovali podpis ročnej zmluvy s "bluesmanmi", v stredu však záležitosť okolo ďalšej Svatošovej kariéry nabrala iný smer. St. Louis dal Svatoša na listinu nechránených hráčov, odkiaľ si ho v lehote stiahol Nashville.
      Svatoš odohral ako spoluhráč Jaromíra Jágra v Omsku len devätnásť zápasov, v ktorých zaznamenal tri góly a päť asistencií. Košický rodák hral naposledy v NHL v sezóne 2009/2010, pričom v 54 dueloch v drese Colorada Avalanche nazbieral sedem gólov a štyri asistencie. Svatoša si lavíny z Colorada vybrali v roku 2001 vo vstupnom drafte s zcelkového 227. miesta. Za Colorado odohral celkovo 316 stretnutí.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies