Šuker verí, že Chorváti na ME pozitívne prekvapia

NETKY.SK • 18 Máj 2016, 11:08 • 2 min
Šuker verí, že Chorváti na ME pozitívne prekvapia

MEXICO CITY - Prezident Chorvátskeho futbalového zväzu (HNS) Davor Šuker verí, že reprezentácia bude na blížiacich sa majstrovstvách Európy vo Francúzsku (10. júna - 10. júla) patriť medzi pozitívne prekvapenia.

slovakia

left justify in out

"V základnej skupine máme troch náročných protivníkov - Španielov, Čechov a Turkov. Prvý zápas s Tureckom znamená príležitosť dobre sa odpichnúť. Čaká na nás silný tím, ale verím, že naši hráči to zvládnu a budú úspešní," vyhlásil 48-ročný strelecký rekordér národného tímu so 45 gólmi. Šesť z nich strelil pred 18 rokmi na svetovom šampionáte vo Francúzsku, kde Chorváti senzačne získali bronz. "Rok 1998 je už minulosťou. Teraz musíme postupovať krok po kroku. Bol by som rád, ak by sme boli prekvapením šampionátu," doplnil Šuker. Informácie zverejnil server gol.hr s odvolaním sa na agentúru VLM. "Chorvátska" D-skupina bude na ME patriť medzi najnáročnejšie, okrem obhajcov titulu Španielov si zálusk na postup z nej robia aj zvyšné tri tímy.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies