Nová éra fajčenia bez dymu

NETKY.SK • 23 November 2022, 07:08 • 2 min
Nová éra fajčenia bez dymu

BRATISLAVA - Spoločnosť Philip Morris International Inc. dňa 22. 11. 2022 oznámila uvedenie zariadenia IQOS ILUMA na trh v Slovenskej republike. Ide o najnovší prírastok do portfólia bezdymových výrobkov pre dospelých fajčiarov, ktorí by inak pokračovali vo fajčení cigariet.

slovakia

left justify in out

Pod značkou IQOS, ktorá je dnes jednotkou na trhu medzi bezdymovými výrobkami, uviedla už niekoľko generácií tohto systému na nahrievanie tabaku. Nový IQOS ILUMA ako prvý prináša technológiu indukčného ohrevu, ktorá nepoužíva nahrievaciu čepeľ a nevyžaduje žiadne čistenie. Výhradne pre použitie s IQOS ILUMA sú v predaji nové náplne.,, Naším cieľom je svet bez cigaretového dymu, v ktorom sú bežné cigarety nahradené bezdymovými alternatívami, teda lepšou voľbou ako pokračovanie vo fajčení,“ hovorí generálny riaditeľ PMI Jacek Olczak. ,,Na trh sme uviedli už niekoľko generácií nášho systému na nahrievanie tabaku IQOS. Naše portfólio bezdymových výrobkov neustále rozširujeme, aby sme ponúkali vylepšené, vedecky podložené riešenia, využívajúce technologický pokrok a spätnú väzbu od dospelých spotrebiteľov." Uvedenie nášho doposiaľ najinovatívnejšieho zariadenia IQOS ILUMA dáva dospelým fajčiarom ďalšiu možnosť lepšej voľby „Som nesmierne rada, že môžeme dnes našim zákazníkom v Slovenskej republike predstaviť IQOS ILUMA, novú vlajkovú loď nášho vedecky podloženého portfólia bezdymových výrobkov,“ uviedla na tlačovej konferencii Andrea Gontkovičová, generálna riaditeľka Philip Morris pre Českú republiku, Slovensko a Maďarsko. „Verím, že užívatelia ocenia zásadné inovácie, ktoré prináša. Najmä absenciu nahrievacej čepele, vďaka čomu nezostávajú v zariadení zvyšky tabaku a eliminuje sa tak potreba čistenia. Našou ambíciou zostáva, aby všetci dospelí slovenskí fajčiari, ktorí by inak pokračovali vo fajčení klasických cigariet, prešli čo najskôr na lepšie alternatívy a prestali fajčiť v prospech svojho zdravia a zdravia ľudí okolo seba." Po ukončení prezentácie sa konal zaujímavý kultúrny program.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies