Mireille Mathieu vypredala NTC v Bratislave

NETKY.SK • 19 Október 2022, 00:36 • 2 min
Mireille Mathieu vypredala NTC v Bratislave

BRATISLAVA - Pre koronu dlhoodkladaný koncert francúzskej šansonierky Mireille Mathieu sa skončil s obrovským úspechom umelkyne.

slovakia

left justify in out

Frenetickým potleskom sa krátko po desiatej hodine večer skončil jedinečný, unikátny koncert svetoznámej šansonierky Mireille Mathieu v Bratislave.

Tá počas 2 častí koncertu Mireille Mathieu tours odspievala množstvo známych songov, ako napríklad Akropolis adieu, ci Je ne Regrette Rien.

Po koncerte sa tešila na svojich skalných fanúšikov, z ktorých niektorí za svojou ikonou pricestovali z Nemecka, Francúzska, či Španielska.

Cestu do Bratislavy na koncert si z Dolného Kubína urobil aj bývalý veľvyslanec SR v Kanade doktor Miroslav Mikolášik.

Ten po koncerte na osobnom stretnutí sa s umelkyňou v jej rodnom jazyku, francúzštine, konštatoval, že koncert sa mu veľmi páčil a zaujala ho najmä pesnička, ktorú Mireille venovala počas koncertu všetkým mamám. Umelkyňa pôsobila veľmi sviežo a relaxovane a to i napriek dlhému koncertu s prídavkami.

Doktor Mikolášik zároveň vyjadril poďakovanie sa produkčnej organizácii JVS Group, menovite pani Zuzane Benediktovej, ako aj marketingovej riaditeľke JVS Group, pani Květe Havelkovej.

Neskôr po koncerte 1. dámu svetového šansónu Mireille Mathieu odviezli do luxusného  päťhviezdičkového hotela Grand hotel v River Parku, kam pricestovala už v sobotu a v Bratislave si užila množstvo krásnych, slnečných dní s výhľadom na rieku Dunaj.

Nielen jej skalní fanúšikovia veria, že sa šansoniérka čoskoro opäť vráti do Bratislavy, mesta, ktoré sa hrdo pýši titulom Krásavica na Dunaji.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies