Suarez prišiel o prvého sponzora

NETKY.SK • 27 Jún 2014, 11:38 • 2 min
Suarez prišiel o prvého sponzora

LONDÝN - Britská spoločnosť 888 prevádzkujúca internetové kasína a tzv. online poker zrušila sponzorskú zmluvu s uruguajským futbalovým útočníkom Luisom Suarezom.

slovakia

left justify in out

Ten dostal za uhryznutie Taliana Giorgia Chielliniho na MS v Brazílii od vedenia Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) štvormesačný zákaz činnosti.

 

Suarez sa stal v uplynulej sezóne anglickej Premier League v drese FC Liverpool jej najlepším strelcom, reklamnou tvárou spoločnosti sa stal iba minulý mesiac. "Sponzorskú zmluvu s Luisom Suarezom sme podpísali po jeho skvelých výkonoch v uplynulom ročníku Premier League. Jeho počin na svetovom šampionáte v Brazílii je však v rozpore s filozofiou spoločnosti ohľadne fair-play a preto sme sa rozhodli, že s okamžitou platnosťou dohodu o spolupráci rušíme," uvádza vo vyhlásení firmy.

 

Podobné rozhodnutie sa očakáva aj od ďalších sponzorov kontroverzného uruguajského útočníka. Nemecký výrobca športového oblečenia Adidas a firma Beats, ktorá produkuje populárne audio slúchadlá, vo štvrtok vyhlásili, že sa zariadia podľa verdiktu FIFA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies