FOTO Štyria ozbrojenci vnikli do bytového domu v belgickom meste Gent: Polícia ich už zatkla!

NETKY.SK • 15 December 2014, 15:42 • 2 min
FOTO Štyria ozbrojenci vnikli do bytového domu v belgickom meste Gent: Polícia ich už zatkla!

GENT - Belgická polícia zatkla troch zo štyroch mužov, ktorí dnes vnikli do bytového domu v belgickom Gente. Zadržiavaného rukojemníka únoscovia prepustili bez zranení, napísala agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Príčina konania únoscov nebola známa ani niekoľko hodín po tom, ako ozbrojenci vnikli do domu, v ktorom sa nachádza niekoľko bytov, a vzali si jedného muža za rukojemníka.
     

Hovorkyňa federálnej polície Annemie Serlippensová pre agentúru AP uviedla, že o teroristický čin nešlo. "Zdá sa, že nešlo o nič politické," dodala Serlippensová.
     

Dnes na poludnie podľa agentúry AP vyšli z budovy najmenej dvaja muži s rukami nad hlavou, vzdali sa polícii a zatkli ich. Ako sa posledný muž dostal z budovy alebo či polícia stále hľadá ďalšieho podozrivého, nie je bezprostredne jasné.
     

Podľa hlásení štyria ozbrojenci vnikli dnes skoro ráno do bytového domu na robotníckom predmestí Gentu. Policajti zablokovali širšie okolie bytového domu v štvrti Dampoort, aby sa k miestu nemohli dostať okoloidúci.

     

Belgická televízia informovala, že k podobnému prípadu obsadenia domu v Gente došlo aj v októbri. Podieľal sa na ňom muž, ktorý bol už predtým zapletený do bratia rukojemníkov. Tento incident sa týkal nevyplateného dlhu, uviedla stanica BBC.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies