Strýco Filip vyrukoval na Sulíka s jasným plánom: Dôjdem a dobijem ťa ako kredit!

NETKY.SK • 15 November 2023, 09:30 • 2 min
Strýco Filip vyrukoval na Sulíka s jasným plánom: Dôjdem a dobijem ťa ako kredit!

Atmosféra každým pribúdajúcim dňom hustne! Účastníci piateho turnaja Fight Night Challenge sa nachádzajú v záverečných fázach príprav. Niekoľkotýždňové snaženie vyvrcholí už 2. decembra v Bratislave. Medzi najočakávanejšie zápasy večera by mal patriť stret medzi Filipom Sulíkom a Strýcom Filipom. Dvojica protagonistov sa stretla zoči-voči v rámci druhej epizódy relácie FACE-OFF.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Filip Sulík sa do boxerského ringu postaví už po druhý raz. Prvú ostrú skúsenosť s bojovými športmi absolvoval na konci augusta. Premiéra mu však podľa predstáv nevyšla, keďže v prvej časti duelu inkasoval tvrdý knokaut. „Bol som zvyknutý sparovať aj desať kôl. Bral som to tak, že kondične mi to stačí. Ale v zápase mi kvôli tlaku odchádzala fyzička omnoho rýchlejšie. Na konci prvého kola som už v sebe nemal nič,“ vrátil sa slovami zhruba tri mesiace späť.

 

Po nezdare hlavu nesklonil. Z prvotného neúspechu si vzal ponaučenie. „Teraz pracujem na tom, aby som bol desaťkrát viac pripravený ako je treba. Aj keď mi kondícia stresom klesne, nech je to stále postačujúce,“ vysvetľuje syn bývalého ministra hospodárstva.

 

Na druhej strane stojaci Strýco Filip musel v ostatných týždňoch rapídne zmeniť svoj denný harmonogram. Zodpovedne sa pripravuje v bratislavskom King´s Gym a svojim mentorom plne dôveruje. „Sám si nenastavujem nič. Robím presne to, čo mi povedia tréneri a snažím sa robiť to najlepšie. Vždy idem na dno svojich síl,“ hovorí moderátor, rečník a komik v jednej osobe.

Populárnemu recenzentovi z oblasti gastronómie zdravé sebavedomie rozhodne nechýba. Hoci pre neho pôjde o prvú veľkú zápasovú skúsenosť, tlak si k telu nepripúšťa. „Nepociťujem žiadny stres. Videl som nejaké tréningové videá, no nezaujímajú ma. Dám si rukavice a idem von. V hlave som nastavený inak,“ opisuje svoje pocity Filip Tóth.

 

Vizualizácia samotnej konfrontácie sa u oboch bojovníkov výrazne líši. „Nič z prípravy pre mňa nie je ľahké. Každé ráno sa na teba jedujem. Ja dôjdem a v prvom alebo druhom kole ťa dobijem ako kredit. Do tretieho sa nedostaneme. Je mi jedno, čo si o tom myslíš,“ povedal svojmu protivníkovi s absolútnou vážnosťou Strýco Filip.

 

Filip Sulík bude mať v samotnom meraní síl značnú výškovú prevahu. V prospech jeho súpera zasa budú hrať kilogramy. Známemu programátorovi a influencerovi ale pribúdajú vrásky na čele kvôli úplne inej záležitosti: „Najväčší strach mám z toho, koľko tam bude ľudí. Pred publikom všeobecne pociťujem stres. Vzal som to preto, lebo si rád dávam výzvy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies