Stručný Chovanec: Trenčínu sme darovali víťazstvo

NETKY.SK • 19 Marec 2015, 10:17 • 2 min
Stručný Chovanec: Trenčínu sme darovali víťazstvo

TRENČÍN - Ani vedenie 1:0 zásluhou striedajúceho Karola Mészárosa a presilovka o jedného muža nestačili futbalistom ŠK Slovan Bratislava na úspech v stredajšom stretnutí štvrťfinále Slovnaft Cupu na trávniku AS Trenčín. Považanov paradoxne nakoplo vylúčenie Matúša Bera v 65. minúte, keďže gólmi legionárov Jaira a Gina van Kessela v záverečnej štvrťhodine otočili vývoj a triumfovali 2:1.

slovakia

left justify in out

"Dnes budem stručný, domácim sme darovali víťazstvo," komentoval na klubovom webe vzhľadom na priebeh duelu nečakanú prehru tréner "belasých" Jozef Chovanec.

 

Jeho náprotivok Martin Ševela mal pochopiteľnú radosť z postupu, k výkonu svojho tímu však mal výhrady. "Najmä v prvom polčase bola na našich kopačkách nepochopiteľná nervozita. Do tempa nás paradoxne dostalo vylúčenie nášho hráča Bera. Dôležité bolo, že chalani túžili po víťazstve. Chyby boli na oboch stranách, nám sa podarilo využiť ich a dali sme dva góly, čo rozhodlo o našom postupe. To nás teší, ale v ďalších zápasoch sa budeme musieť predviesť v lepšom svetle," poznamenal trenčiansky kouč.

 

Trenčín nastúpi v semifinále pohárovej súťaže proti Banskej Bystrici.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies