Streľbe predchádzala kontrola dvoch návštevníkov hypermarketu

NETKY.SK • 20 August 2010, 08:14 • 2 min
Streľbe predchádzala kontrola dvoch návštevníkov hypermarketu

Streľbe predchádzala kontrola dvoch návštevníkov hypermarketu

slovakia

left justify in out

Dvoch príslušníkov bezpečnostnej služby postrelil dnes večer muž v hypermarkete na Vacovskej ceste v Budapešti. Páchateľa i jeho spoločníka policajti zadržali na mieste činu.
      Jedného z postrelených trafila guľka do oblasti brucha, jeho zranenie je vážneho charakteru. Druhý ochrankár utrpel zranenie ruky. Pri potýčke so strelcom utrpela zranenie aj tretia osoba, informovala s odvolaním sa na policajný dispečing agentúra MTI.
      Ako uviedla Judit Pappová z tlačového odboru Budapeštianskeho veliteľstva polície (BRFK), doterajšie poznatky naznačujú, že obaja muži sa predtým pohybovali po hypermarkete, konzumovali sladkosti bez platenia a zrejme si niečo nechceli vziať aj so sebou.
      Príslušníci bezpečnostnej služby si dvojicu všimli a požiadali ju, aby ich nasledovala do izolovaných priestorov a vyprázdnila vrecká. Tam došlo následne k výmene názorov a napokon aj k streľbe.
      Spravodajská televízia Hír TV informovala, že páchateľ bol zlodejom, ktorého prichytili pri čine, avšak takisto nepriniesla detailnejšie údaje o identite oboch zadržaných.
      Vyšetrovanie prípadu naďalej prebieha.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies