Stopka na tri zápasy v prestížnej Lige majstrov pre Brazílčana Neymara naďalej platí

NETKY.SK • 19 Jún 2019, 16:09 • 2 min
Stopka na tri zápasy v prestížnej Lige majstrov pre Brazílčana Neymara naďalej platí

NYON - Európska futbalová únia (UEFA) zamietla odvolanie francúzskeho klubu Paríž St. Germain voči trojzápasovému dištancu pre Neymara v Lige majstrov. Celý prípad tak naberá na intenzite a dokonca by mohla nastať situácia, že nakoniec by mohol skončiť na Športovom arbitrážnom súde v Lausanne.

slovakia

left justify in out

Brazílčan si vyslúžil trest za ostrú kritiku rozhodcov a VAR po osemfinálovej domácej prehre PSG s Manchestrom United 1:3, ktorá znamenala vyradenie z prestížnej súťaže. Neymar v odvetnom osemfinálovom zápase v Parku princov nehral.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Só tem 1 🤷🏽‍♂️ 11/11 ALLEZ PARIS 🔵🔴

Príspevok, ktorý zdieľa 3n310ta 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr),

 

Počas neuveriteľnej parížskej noci pod Eiffelovkou si vedel zraneniami dobitý Manchester United, ktorý musel dokonca povolať do svojho kádra aj mládežníckych hráčov, poradiť s obávaným PSG. Postupový gól zaznamenali "červení diabli" až v nadstavenom čase.

 

img

 

Parížsky klub a hráč majú desať dní na to, aby sa obrátili na arbitráž. Ak trest zostane v platnosti, brazílsky útočník vynechá úvodné tri zápasy v novom ročníku skupinovej fázy LM. Informovala o tom agentúra AP.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies