Liverpool v lige skóroval po neuveriteľných 482 minútach

NETKY.SK • 29 Január 2021, 12:48 • 2 min
Liverpool v lige skóroval po neuveriteľných 482 minútach

LIVERPOOL - Roberto Firmino prerušil nelichotivú sériu FC Liverpool.

slovakia

left justify in out

Viac ako 5 zápasov trvala hráčom anglického veľkoklubu strelecká impotencia. Za 482 minút vyslali The Reds na bránky súperov neuveriteľných 93 striel, no aj tak sa im nedarilo prekonať brankárov tímov stojacich proti nim. Prekliatie prelomil Brazílčan Roberto Firmino trafil do siete Tottenhamu a prerušil bezútešnú sériu anglického futbalového majstra FC Liverpool bez streleného gólu v najvyššej domácej súťaži. Súboj Tottenham - FC Liverpool v rámci 20. kola Premier League sa napokon skončil 1:3 a "The Reds" sa vrátili na štvrté miesto tabuľky pred West Ham. 


"Dobrý zápas, bola tam potrebná intenzita aj správne nastavenie. Toto sme boli my. Chcem, aby sme takto hrali stále," nadchýnal sa Jürgen Klopp na webe BBC Sport. "Dnes večer sme zvalili múr z nepremenených šancí a začali si opäť veriť. Stratiť sebavedomie sa dá veľmi rýchlo, ak sa nedarí v zakončení. Jeho znovuobnovenie zasa trvá niekedy veľmi dlho. Pomohli nám strelené góly. Sme späť a ja som rád, že je to tak," dodal Klopp. "Začali sme dobre, ale potom prišli veľké individuálne chyby. Na tejto úrovni je to trestuhodné. Hráči to vedia, ale aj tak ich urobili," trpko skonštatoval José Mourinho z lavičky Tottenhamu.

 



Portugalský tréner bol frustrovaný aj z "členkového" zranenia svojho kanoniera, 12-gólového strelca Harryho Kanea, ktorý odohral len jeden polčas. "Jeden členok bol po súboji s Thiagom, ale ten druhý? Ani neviem. Bude mimo pár týždňov... Sú hráči, ktorých nemožno nahradiť. Sme smutní, ale budeme s tým nejako bojovať. Nič iné s tým nenarobíme," podotkol Mourinho.Tottenham nevyužil šancu predstihnúť FC Liverpool v tabuľke Premier League. Aktuálne hráčom z Londýna patrí šiesta priečka o 4 body za súpermi z Liverpoolu, ktorí sú na štvrtom mieste. FC Liverpool má odohratý o jeden zápas viac.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miloš Cíbik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies