Stopér Bailly má po nedeľňajšom zápase problém s kolenom, je to vážne

NETKY.SK • 24 Október 2016, 14:38 • 2 min
Stopér Bailly má po nedeľňajšom zápase problém s kolenom, je to vážne

LONDÝN - Stabilný člen základnej zostavy anglického futbalového klubu Manchester United Eric Bailly si v nedeľňajšom zápase 9. kola tamojšej Premier League na pôde londýnskeho FC Chelsea (0:4) poranil koleno a pravdepodobne bude chýbať trénerovi "červených diablov" Josému Mourinhovi v niekoľkých nasledujúcich dueloch.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný stopér z Pobrežia Slonoviny odstúpil zo súboja proti FC Chelsea sedem minút po zmene strán, dovtedy nevynechal v aktuálnej ligovej sezóne ani minútu. Na trávniku ho nahradil Marcos Rojo. "Je zranený a obávam sa, že je to vážne. V kolene, v oblasti väzov. On sám cíti, že je to zlé," skonštatoval Mourinho počas pozápasovej tlačovej konferencie, citoval ho web ManUtd.

 

Bailly prišiel do manchesterského klubu v lete zo španielskeho Villarrealu, miestne médiá špekulovali o odstupnom vo výške 30 miliónov libier. Manchestru United patrí so 14 bodmi 7. priečka v tabuľkovom poradí; lídrom je jeho mestský rival City o skóre pred FC Arsenal a FC Liverpool, majú po 20 bodov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies