Stoch si v zápase proti Istanbulu BB zranil členok

NETKY.SK • 6 Máj 2013, 12:19 • 2 min
Stoch si v zápase proti Istanbulu BB zranil členok

ISTANBUL - Slovenský futbalový reprezentant Miroslav Stoch v službách Fenerbahce Istanbul nedohral nedelňajší zápas tureckej ligy proti Istanbulu BB.

slovakia

left justify in out

V 27. minúte musel opustiť ihrisko pre zranenie členka a s najväčšou pravdepodobnosťou nebude k dispozícii v stredajšej semifinálovej odvete Tureckého pohára proti Eskisehiru.

"Pri jednom súboji si to odniesol môj pravý členok. Hral som ďalej, no keď som asi po desiatich minútach naň zle doskočil, už to ďalej nešlo. Bolelo ma to a vlastne aj deň po to stále cítim. Dúfam, že ide len o klasický výron, akých som už zopár mal. Majú ma v opatere kluboví lekári," povedal Stoch pre svoju oficiálnu webovú stránku. Fenerbahce, ktorý obhajuje triumf v Tureckom pohári, remizoval v úvodnom zápase na pôde Eskisehiru 1:1. Stoch v ňom hral do 72. minúty.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies