Polícia hlási v centre Bratislavy veľký počet poľských futbalových fanúšikov

NETKY.SK • 17 August 2023, 13:46 • 2 min
Polícia hlási v centre Bratislavy veľký počet poľských futbalových fanúšikov

BRATISLAVA - V centre Bratislavy je veľký počet poľských futbalových fanúšikov tímu KKS Lech Poznaň, ktorý hrá večer zápas v Trnave. Upozornila na to na sociálnej sieti bratislavská mestská polícia, ktorá musela zmobilizovať svoje hliadky.

slovakia

left justify in out

Viacerí fanúšikovia sa však už podľa nej presúvajú do Trnavy. Vedúci oddelenia komunikácie bratislavskej mestskej polície Peter Borko uviedol, že už počas stredajšieho (16. 8.) večera monitorovali pohyb fanúšikov poľského klubu. "V Bratislave sa ich nachádza približne 200 a počas stredajšieho večera a štvrtkového doobedia nedošlo k vážnym narušeniam verejného poriadku," skonštatoval. Ako podotkol, približne okolo polnoci veľká skupina fanúšikov spievala chorály na bratislavskom Hlavnom námestí. V súčasnosti už poslali niektoré hliadky späť do svojich okresov, keďže viacerí fanúšikovia už opustili centrum Bratislavy a zamierili do Trnavy.

 

"Po futbalovom zápase plánujeme opätovne zvýšiť výkon v centre mesta, keďže je predpoklad, že sa niektorí z fanúšikov plánujú vrátiť do Bratislavy," uviedol Borko. Futbalový zápas Európskej konferenčnej ligy UEFA, ktorý sa odohrá večer na trnavskom Štadióne Antona Malatinského medzi domácim Spartakom Trnava a poľským tímom KKS Lech Poznaň, označil organizátor za rizikový. V Trnave museli preto zaviesť bezpečnostné opatrenia.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: TASR / Polícia SR Foto: MY Trnava - SME
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies