Prezidentka SR Zuzana Čaputová: Dnes s Českom smútime aj na Slovensku

NETKY.SK • 23 December 2023, 17:41 • 2 min
Prezidentka SR Zuzana Čaputová:  Dnes s Českom smútime aj na Slovensku

Česko má dnes štátny smútok na pamiatku obetí tragédie streľby na filozofickej fakulte Univerzity Karlovej v Prahe.

slovakia

left justify in out

Celé Česko dnes na znak smútku stíchlo a spolu s ním smútime aj na Slovensku, zverejnila dnes správu prezidentka SR Zuzana Čaputová.

"Nedá sa ani v dnešný deň nebyť v myšlienkach s tými, ktorí po tragickej streľbe na filozofickej fakulte v Prahe prišli o svojich najdrahších - o svoje dcéry a synov, o svojich rodičov, o súrodencov, priateľov a kolegov. Násilné a nezmyselné konanie útočníka poznamenalo vianočné obdobie radosti neopísateľnou bolesťou. Stojíme pri vás, aj keď vašu bolesť to len ťažko zmierni," uviedla prezidentka SR.

Zuzana Čaputová si veľmi praje, aby sa všetci zranení v nemocniciach čo najrýchlejšie zotavili, na tele aj na duši, a mohli sa vrátiť k svojim rodinám, dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Foto: Zľava premiér ČR Petr Fiala, prezident Českej republiky Petr Pavel a 1. vicepremiér a minister vnútra Vít Rakušan na tlačovej konferencii 21.12. 2023., (www.vlada.cz)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies