Stenografka kričala na amrických poslancov heslá o slobodomurároch a Bohu

NETKY.SK • 18 Október 2013, 11:16 • 2 min
Stenografka kričala na amrických poslancov heslá o slobodomurároch a Bohu

WASHINGTON - Pracovníčka amerického parlamentu skončila vo štvrtok v rukách ochranky, ktorá musela zasiahnuť v reakcii na jej verbálny útok na zákonodarcov hlasujúcich o zvýšení dlhového stropu a dočasnom ukončení rozpočtovej krízy.

slovakia

left justify in out

Stenografka, ktorá sa počas nočného hlasovania postavila pred plénum, bola podľa jedného z renomovaných novinárov posadnutá "Duchom svätým". Sama mu to vraj povedala a dodala, že na podnet jeho zjavenia cíti potrebu sa vyjadriť na pôde parlamentu. Jej vyčíňanie sledovali poslanci a prítomní novinári s prekvapením a nechápavými výrazmi.

"Nebudete ho urážať, nebudete ho urážať. Najväčším podvodom je, že táto krajina patrí Bohu. Nikdy nepatrila. Ústavu by nenapísali slobodomurári, oni idú proti Bohu," kričala stenografka v odkaze na legendárnu náboženskú organizáciu, ktorej 13 údajní členovia podpísali americkú ústavu. Ženu následne odviedli privolaní ochrankári, no vo výťahu ešte kričala: "Nemôžete slúžiť dvom pánom. Chváľte Boha, pán Ježiš Kristus vládne naveky." 

Americký prezident Barack Obama v stredu podpísal zvýšenie dlhového stropu, ktoré v stredu odhlasovali obe komory amerického parlamentu. Štátni zamestnanci, ktorí sú od 1. októbra na nútených dovolenkách, sa tak od štvrtka budú môcť vrátiť do práce. Obama tak oddialil problém do budúceho roka, keď vláde budú na prevádzku krajiny stačiť peniaze do 15. januára a dlhový strop do 7. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies