Opäť tá istá chyba: Aerolinky predali letenky do prvej triedy za zlomok ceny

NETKY.SK • 15 Január 2019, 22:42 • 2 min
Opäť tá istá chyba: Aerolinky predali letenky do prvej triedy za zlomok ceny

Aerolínie Cathay Pacific majú trochu smolný mesiac. Už druhýkrát sa im totiž podarilo predať letenky do prvej triedy za zlomok skutočnej ceny.

slovakia

left justify in out

Ale rovnako ako v predchádzajúcom prípade, aj tentoraz uznajú ich platnosť, uviedol britský server Standard.

 

Letenky z Portugalska do Hongkongu, ktoré zvyčajne vyjdú v prepočte na 14 000 eur, si pár šťastlivcov kúpilo za 1 300 eur. Je to síce stále vysoká suma, ale v porovnaní s pôvodnou cenou sa jedná o zlomok. Spoločnosť cestujúcich ubezpečila, že im letenky uzná a môžu ich využiť.

Ide pritom už o druhý prípad, kedy sa u Cathay Pacific takáto chyba vyskytla. "Snažíme sa problému prísť na kĺb a vyšetrujeme ho interne aj externe s našimi predajcami," uviedol hovorca spoločnosti.

 

Letenky za tisíce predali aerolinky omylom za zlomok ceny

 

"Čo sa týka tých niekoľkých cestujúcich, ktorí si chybné letenky zakúpili, tešíme sa, až ich privítame na palube, kde si užijú našich prémiových služieb," doplnil.

 

Pred dvoma týždňami spoločnosť predala letenky z Vietnamu do New Yorku ešte lacnejšie. Namiesto oných 14 000 eur zaplatilo pár šťastlivcov iba 600 eur za miesta v prvej triede.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona