REPORTÁŽ Ako sviatkujú známe tváre? Fighteri MMA a raperi

NETKY.SK • 24 December 2021, 19:00 • 2 min
REPORTÁŽ Ako sviatkujú známe tváre? Fighteri MMA a raperi

Sú známi z médií, ale v súkromí žijú ako väčšina z nás. Aj cez vianočné sviatky. Neveríte? Pozerajte!

slovakia

left justify in out

 

 

 

Z tejto zostavy to majú najťažšie asi naši špičkoví MMA bojovníci. Veľkú časť roka sú na diétach, takže nie každé Vianoce je im dopriate „nadlábnuť sa“, čo im hrdlo ráči. Ako to majú teraz?

 

img

 

Samuel Pirát Krištofič to tento rok „vychytal“, hoci keď sme nahrávali tento rozhovor, bolo všetko inak. Pôvodne ho čakal prelomový zápas na Oktagone s poradovým číslom 30. Ten sa presunul na február, ale vo forme zostať musí, pretože už 27. 12. sa predstaví v čisto boxerskom zápase na Fight Night Challenge. Čiže jeho slová vlastne zostali v platnosti.

 

„Milujem Vianoce, mama sa vždy postarala o ich pokoj a pohodu. Tento rok si ich však veľmi neužijem, pretože som na diéte bez soli a sacharidov, jem všetko varené iba na vode, čo mi nie vždy veľmi chutí. Ale ten víťazný opasok (vo februári), keď budem mať prehodený cez plece, za to určite stojí. A na Silvestra to dobehnem.“

 

 

img

 

Náš prvý reprezentant v UFC, Lajoško Klein, sa má pre zmenu na čo tešiť. Kým minulé roky sviatkoval na šalátoch, tento rok si môže dopriať všetko, kapustnicu, šalát, rybu aj koláče, čo, samozrejme, využije.

 

„Teším sa, že sa konečne poriadne najem.“

 

 

img

 

Podobné plány má aj Karol Ryšavý. Hoci ostatný zápas prehral, mal to dobre vymyslené.

 

„Sviatky si užijem v kruhu rodiny. Aj preto som si dal zápas na štvrtého, aby som 24.-tého mohol doma papkať a netrápiť sa.“  

 

Pôvodne mal v pláne posielať provokačné fotografie Pirátovi a Vlastovi Čepovi z gauča, ale čo už narobí?

 

Naši najznámejší raperi, Rytmus a Majk Spirit, sú hrdými otcami rodín a ich vianočné sviatky sa budú točiť okolo radosti tých najmenších.

 

img

 

„Ja sa na tieto Vianoce veľmi teším, lebo je tu syn, ktorý má dva roky, a aj moja žena tieto sviatky miluje,“ povedal stručne Rytmus, ktorý sa asi veľmi prejedať nebude, lebo 27. 12. ho na Fight Night Challenge čaká boxerský zápas s Gáborom Borárošom.

 

img

 

Striedmy bude zrejme aj Majk Spirit, ktorý má v tej istej šou boxovať niekedy v máji, ale už sa poctivo pripravuje. 

 

„My máme doma malého Ježiška, dcéru, a deti zbližujú rodinu. Ja mám z celých sviatkov najradšej Štedrý večer, kedy si ako rodina v pokoji a bez stresu sadneme za jeden stôl, dobre sa najeme, dáme si vínko, rozbalíme darčeky a pozrieme si nejakú rozprávku. Na druhý deň môžeme spať, ako dlho chceme, a pojedať koláčiky,“ predstavil nám svoje plány na Vianoce Majk Spirit.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Felecia sefredaktorka

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona