Staršiu ženu v Turčianskych Tepliciach napadol a okradol mladý muž

NETKY.SK • 4 August 2023, 17:00 • 2 min
Staršiu ženu v Turčianskych Tepliciach napadol a okradol mladý muž

Dňa 31.07.2023 vo večerných hodinách došlo v mestskej časti Vieska, Turčianske Teplice k lúpežnému prepadnutiu 69 ročnej ženy.

slovakia

left justify in out

Hliadka Obvodného oddelenia Policajného zboru Turčianske Teplice vo veľmi krátkom čase zadržala podozrivú osobu, pričom vyšetrovateľ po zabezpečení dôkazov a vykonaní potrebných procesných úkonov  vzniesol  21 ročnému mužovi z okr. Martin obvinenie pre zločin lúpeže. Počas vyšetrovania bolo zistené, že obvinený so spustenou kamerou na svojom mobilnom zariadení najprv poškodenú verbálne vulgárne napádal, následne k nej pristúpil, kde ju odpredu sotil rukou a snažil sa jej vytrhnúť tašku s nákupom. 

V dôsledku toho spadla na zem, kde ju opakovane kopal do ruky, aby tašku pustila. Tašky sa zmocnil, pričom zbadal na jej krku retiazky zo žltého komu s príveskami, ktoré jej strhol a z miesta ušiel. 

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania. Na obvineného mladého muža bol spracovaný podnet na návrh na vzatie do väzby.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Miroslav Rimaszombati
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies