Starostku Haagu okradli v jej meste. V migrantskej štvrti...

NETKY.SK • 26 Marec 2018, 08:25 • 2 min
Starostku Haagu okradli v jej meste. V migrantskej štvrti...

HAAG - Starostku holandského mesta Haag, Pauline Krikke, začiatkom mesiaca olúpili v jej vlastnom meste. Krikke sa snažila lúpež utajiť pred médiami, ale potom, čo sa o incidente dozvedela holandská televízia RTL, sa starostka priznala.

slovakia

left justify in out

Starostku olúpili pri čakaní na električku v notoricky nebezpečnom, migrantmi prešpikovanom predmestí Schilderswijk, kde sa v minulosti konali veľké protesty na podporu Palestínčanov a Islamského štátu, píše server stredoevropan.cz.

 

Starostka televízii povedala, že k tomu došlo rýchlo a nevšimla si vraj, kto ju olúpil. „Snažila som sa ho sledovať, ale rýchlo mi zmizol. Tak som to nahlásila polícii,“ povedala.

 

Štvrť Schilderswijk má charakteristiku problémovej štvrte, kde žije mnoho radikálnych moslimov. Štvrť je často monitorovaná policajnými helikoptérami a ďalším vybavením.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies