Vo výrobnej hale v Malackách došlo k explózii s následným požiarom

NETKY.SK • 17 Máj 2022, 06:51 • 2 min
Vo výrobnej hale v Malackách došlo k explózii s následným požiarom

BRATISLAVA – Polícia a záchranné zložky zasahujú pri explózii, ku ktorej došlo krátko po 21:00 h v priestoroch výrobnej haly na Priemyselnej ulici v Malackách. Informuje o tom bratislavská krajská polícia na sociálnej sieti.

slovakia

left justify in out

„Podľa doterajších informácii k zraneniu osôb nemalo dôjsť,“ uviedla polícia. O prípadných obmedzeniach v doprave bude verejnosť informovať. Prezídium Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) priblížilo, že k výbuchu došlo v hale na drevovýrobu.

 

„Na mieste sú profesionálni hasiči z Malaciek a dobrovoľní hasiči zo Stupavy a Plaveckého Štvrtku. Požiar sa snažia dostať pod kontrolu pomocou desiatich cisterien a výškovej techniky,“ priblížilo. Nevylúčilo vyslanie ďalších síl a prostriedkov.

 

img

 

Na miesto udalosti ide aj minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO). TASR o tom informovala jeho hovorkyňa Zuzana Eliášová. Primátor Malaciek Juraj Říha na sociálnej sieti upokojuje verejnosť, že nie je zaznamenaný chemický únik, ktorý by predstavoval riziko pre obyvateľov. „Ak by k tomu prišlo, využijeme naše vnútorné mechanizmy varovania,“ uistil. Informoval takisto, že do Malaciek presunú kontrolné chemické laboratórium, ktoré bude z preventívnych dôvodov monitorovať ovzdušie.

 

 

 

Možno vás zaujme: NAKA zadržala počas protidrogovej akcie osem osôb



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies