Zlatan sa oficiálne vracia do Európy, upísal sa mužstvu zo Serie A

NETKY.SK • 27 December 2019, 19:48 • 2 min
Zlatan sa oficiálne vracia do Európy, upísal sa mužstvu zo Serie A

MILÁNO - Švédsky futbalista Zlatan Ibrahimovič bude opäť obliekať dres AC Miláno. S účastníkom talianskej Serie A sa dohodol na zmluve do konca sezóny s opciou na ďalší rok.

slovakia

left justify in out

Príchod zadarmo

Tridsaťosemročnému útočníkovi vypršal kontrakt s klubom americkej MLS Los Angeles Galaxy, AC Miláno prichádza posilniť zadarmo.

 

img

 

Vždy vtipný Zlatan 

Už dlhšie sa povrávalo, že Zlatan z USA odíde. Potvrdil to sám útočník, keď s LA Galaxy nepredĺžil svoj kontrakt. Je teda viac ako jasné, že "Ibra" len žartoval, keď na sociálne siete vyšlo video, kde hovorí, že mieri do španielskej ligy.  

 

 

Návrat na San Siro

Ibrahimovič zarábal v USA v uplynulej sezóne 7,2 milióna dolárov, podľa ESPN musel výrazne znížiť svoje finančné požiadavky, aby mohol prísť do Milána. V červeno-čiernom drese už pôsobil v rokoch 2010 - 2012 a bol súčasťou zatiaľ posledného majstrovského tímu z roku 2011. Švéd má na svojom konte 62 gólov v 114 zápasoch za národnú reprezentáciu a ďalších 421 v klubových farbách.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies