Srdcervúce VIDEO Mladá mamička sa lúči s novorodencom pred tým, ako ho dá na adopciu

NETKY.SK • 11 Január 2018, 14:53 • 2 min
Srdcervúce VIDEO Mladá mamička sa lúči s novorodencom pred tým, ako ho dá na adopciu

UTAH VALLEY - Hannah Mongie si v mladom veku prešla veľmi ťažkou situáciou. Vzdala sa svojho bábätka vo viere, že bude mať lepší život.

slovakia

left justify in out

Ako 18-ročná začala randiť s rovesníkom Kadenom Whitneym. Len po pár týždňoch vzťahu sa im podarilo splodiť dieťa. Dvojica sa veľmi trápila. Obaja vedeli, že sa poznajú príliš krátku a svadba či spoločný život neprichádza do úvahy. Dieťa však nechceli ani potratiť. Dostali nápad s adopciou, čo im do duše prinieslo úľavu a zmierenie.

 

O nedlho prišla pre Hannah ďalšia rada. Kadenova mama zavolala matke Hannah, že Kaden zomrel počas spánku prirodzeným spôsobom. Nešťastné mladé dievča niekoľko týždňov nevyšlo z izby a nevidelo denné svetlo. „Úplne to rozbilo môj svet,“ povedala pre Mirror.co.uk.

 

Rodičia sa ju snažili podporiť a zhodli sa na tom, že dieťa dajú na adopciu. Adoptívnych rodičov Brada a Emily našla na stránke adopt.com. Ich profil vraj vyzeral „správne.“

 

Napokon sa Taggart Cayden Marsh začal pýtať na svet. Hannah dostala 48 hodín, ktoré s ním mohla stráviť. Veľa z nich preplakala a natočila 9-minútové video, v ktorom vysvetľuje svoje dôvody, prečo sa chlapčeka rozhodla vzdať. Video si má pozrieť, keď bude starší, aby vedel, že ho bude navždy milovať a bol chcený.

 

"Ak by som ťa nemilovala, nebola by som v tejto situácii a nedostal by si sa do tejto úžasnej rodiny,“ hovorí Hannah vo videu. „Všetok čas, ktorý mám, ťa budem bozkávať. Milujem ťa, Taggart Cayden Marsh, môj malý chlapček, môj syn."

 

 

"Vždy som chcela byť mama, ale načasovanie bolo veľmi zlé,“ vysvetlila.

 

Napokon si bábätko prišli zobrať domov jeho noví rodičia. Bolo to ťažké, lebo malý Taggart bol posledným kúskom jej zosnulého priateľa. Avšak Hannah tvrdí, že vtedy pocítila zvláštny pocit mieru.

 

"Veľa som rozmýšľala nad tým, ako to dokážem urobiť. Ale nikdy som nezapochybovala nad tým, že to spravím.“ povedala.

 

img

Foto: Hannah, Swns.com

 

Taggart z jej života ale neodišiel úplne. Občas ho vída a s jeho adoptívnou mamou má dobrý vzťah. Keď bude starší, video mu ukáže.

 

Emily (27) a Brad (29) majú doma teraz už troch adoptovaných synov, o ktorých sa starajú ako o vlastných, pričom im doprajú aj kontakt s ich biologickými matkami.

 

"Sme Hannah vďační, dala nám najkrajší darček," povedala Emily.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies