Spice Girls opäť spolu pri štarte muzikálu Viva Forever

NETKY.SK • 25 Jún 2012, 19:59 • 2 min
Spice Girls opäť spolu pri štarte muzikálu Viva Forever

Spice Girls opäť spolu pri štarte muzikálu Viva Forever

slovakia

left justify in out

img

Bývalé členky britskej dievčenskej skupiny Spice Girls sa opäť stretnú pri štarte propagácie muzikálu Viva Forever v londýnskom West Ende. Známe skladby, ktoré naspievali Victoria, Emma, Geri, Mel B a Mel C budú aj napriek rozpadu skupiny tešiť ich fanúšikov a fanúšičky na divadelných doskách od decembra. Prvé vstupenky sa už budú dať zakúpiť tento týždeň. Hoci sa do médií dostali informácie, že Victoria Beckham, známa pod prezývkou Posh Spice, nemá záujem do Londýna prísť, najnovšie informácie hovoria inak. "Bola to pre ňu od začiatku priorita. Nikdy nemala v pláne zmeškať premiéru a už sa teší na stretnutie s ostatnými dievčatami. Na to, že o nich vzniká muzikál, sú pyšné. Bude to veľmi emotívny moment," uviedol zdroj z blízkeho okolia speváčky a módnej dizajnérky. Bulvárni fotografi ju už zachytili na londýnskom letisku a účasť na akcii potvrdila aj prostredníctvom Twitteru. Zatiaľ nie je jasné, kto bude päticu speváčok v muzikáli stvárňovať.

Na tvorbe muzikálu pomenovanom podľa hitu skupiny z roku 1998 sa podieľa objaviteľ skupiny Spice Girls Simon Fuller a producentka filmového muzikálu Mamma Mia! (2008) Judy Craymer. "To, čo Judy dosiahla so svojím veľkým hitom Mamma Mia! a dievčenská sila, ktorú vytvorili Spice Girls svojimi skladbami, ovplyvnilo popovú kultúru viac, než si kto dokáže predstaviť," povedal Fuller v roku 2010, keď sa na projekte začalo pracovať. "Chcem vytvoriť unikátnu oslavu skupiny a ich hudby, s im vlastnou príchuťou a vôňou a s veselým odkazom," uviedla vtedy Craymer.

Skupina Spice Girls bola najúspešnejším dievčenským zoskupením sveta 90. rokov. Vydali tri štúdiové albumy - Spice (1996), Spiceworld (1997), Forever (2000). V roku 1998 odišla zo skupiny Geri Halliwell, o dva roky sa Spice Girls rozpadli úplne. Každá z nich sa venovala sólovej kariére v oblasti hudby či módy a svojim rodinám. V roku 2007 vydali kompiláciu Greatest Hits a pre jedno svetové turné sa opäť spojili.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies