Štefan Harabin predostrel, prečo sa ešte môže považovať za sudcu

NETKY.SK • 24 Február 2020, 19:37 • 2 min
Štefan Harabin predostrel, prečo sa ešte môže považovať za sudcu

Politické súboje sú už v plnom prúde. V sobotnej relácii „Téma dňa“ na televíznej stanici TA3 sa mali predstaviť volebný líder strany Vlasť, bývalý sudca Najvyššieho súdu SR Štefan Harabin a na druhej strane občianska aktivistka kandidujúca za politický subjekt OĽANO, NOVA, KÚ, Zmena zdola Mária Šofranko.

slovakia

left justify in out

Šofranko sa nemohla duelu zúčastniť

Už v úvode relácie moderátor divákom predostrel, prečo sa pani Šofranko nemohla tohto predvolebného duelu zúčastniť. Bola totiž krátko po operácii a zotavuje sa v nemoconici. Z víkendovej diskusie sa teda napokon ospravedlnila. "Na predvolebnú diskusiu som sa veľmi tešila, avšak zdravie považujem za to najcennješie." Moderátor ďalej predostrel, z vopred napísanej správy pani Šofranko, že je presvedčená, že naozajstná a úprimná zmena je pre našu spoločnosť nevyhnutná, preto vyzýva všetkých ľudí k voľbám.

 

img

 

Sudca? 

Na otázku prečo sa Štefan Harabin považuje a vystupuje ako sudca, aj keď podľa moderátora mu funkcia sudcu zanikla 31. decembra minulého roku, a aj napriek tomu vystupuje ako sudca, odpovedá so slovami, že "samozrejme, že som ako sudca. Veď bol prijatý ústavný zákon a nebolo mi doručené rozhodnutie o skončení sudcovského pomeru," apeloval.

 

img

 

"My žijeme v lži, klamstvách a paradoxoch," začal Harabin. Postupne vymenoval všetkých politikov od Kisku až po Danka s tým, čo "dokázali" počas svojej politickej činnosti. 

 

Diskusia

Pokiaľ vás zaujíma prečo podľa Štefana Harabina založil Andrej Kiska politickú stranu, alebo ako ďalej volebný líder Vlasti hovorí, kontroverzné rozhodovanie Alojza Hlinu ako šéfa kresťanských demokratov, ponúkame vám nasledujúce video.   

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies