Spevák z One Direction sa po operácii kolena zotavuje za pomoci odborníkov z FC Chelsea

NETKY.SK • 27 Január 2014, 07:54 • 2 min
Spevák z One Direction sa po operácii kolena zotavuje za pomoci odborníkov z FC Chelsea

DUBLIN - Írsky spevák Niall Horan, známy najmä ako člen chlapčenskej skupiny One Direction, sa zotavuje po operácii kolena s pomocou odborníkov londýnskeho futbalového klubu FC Chelsea.

slovakia

left justify in out

"Nialla v klube privítali, ako keby bol jednou z hviezd Chelsea. Je to najlepšie miesto pre jeho zotavovanie, pretože potrebuje byť fit do turné," prezradil zdroj zo spevákovho okolia pre denník The Sun. S jeho rehabilitáciou v Chelsea vraj súhlasil aj hlavný tréner José Mourinho, ktorého dcéra je fanúšičkou One Direction.

Formácia One Direction, ktorú okrem Nialla Horana tvoria aj Louis Tomlinson, Harry Styles, Liam Payne a Zayn Malik, sa preslávila v speváckej súťaži The X Factor, kde v roku 2010 skončila na tretej priečke. Po šou s nimi vydavateľstvo Syco Music podpísalo kontrakt na dva milióny libier a pätica sa stala fenoménom. Ako prvej formácii z Veľkej Británie sa im podarilo po úvodnom týždni predaja debutového albumu Up All Night (2011) dostať na čelo amerického rebríčka Billboard 200. V britskom albumovom rebríčku debutovali na druhej priečke. Ich druhá štúdiovka Take Me Home vyšla v novembri 2012 a ovládla britský aj americký albumový rebríček. Rovnaký úspech sa im podarilo dosiahnuť aj s tretím albumom Midnight Memories, ktorý vyšiel vlani v novembri. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies