Slovenské veľvyslanectvá vo svete sa i v tomto roku zúčastnli charitatívnych bazárov

NETKY.SK • 22 December 2023, 07:15 • 2 min
Slovenské veľvyslanectvá vo svete sa i v tomto roku zúčastnli charitatívnych bazárov

Slovenské ambasády pomáhali na vianoćných charitatívnych bazároch vo svete rôznym spôsobom.

slovakia

left justify in out

Aj tento rok slovenské veľvyslanectvá pomáhali predajom slovenských produktov, jedál a iných špecialít na tradičných charitatívnych bazároch po celom svete, informuje o tom Ministerstvo zahraničných vecí SR.

Slovenské veľvyslanectvo v Lotyšsku sa zúčastnilo na vianočnom bazári spolu s našimi vojakmi, ktorí pripravili výborný guláš. Kolektív ambasády v Bosne a Hercegovine pripravil ochutnávku špecialít zo slovenskej gastronómie a vyzbierali tak veľkorysú čiastku pre pomoc deťom so špeciálnymi potrebami.

V Rumunsku sa podarili slovenskej ambasáde vyzbierať "skvelú finančnú čiastku" a prispeli tak na podporu skvalitnenia života seniorov. Slovenské veľvyslanectvo v Chorvátsku sa zúčastnilo na charitatívnom bazári s cieľom podporiť Asociáciu na liečbu sklerózy multiplex.

Ministerstvo zahraničných vecí SR na svojom facebooku aspoň na diaľku prinieslo sviatočnú atmosféru kolegov z 13 miest vo svete plnú pomoci, veľkých sŕdc a úžasných ľudí, diodáva správa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Rastislav Čižmár
Zdroj/Foto: Z atmosféry prezentácie Slovenska v zahraničí. (MZV SR)
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies