Na Deň detí prišiel do kín superhrdinský animák s príznačným názvom MEGA SUPER

NETKY.SK • 1 Jún 2023, 15:0 • 2 min
Na Deň detí prišiel do kín superhrdinský animák s príznačným názvom MEGA SUPER

Hedviga je bystré, ale nemotorné dievča. Človeka to zaskočí o to viac, že je dcérou mocného superhrdinu. Keď nedopatrením sperie otcov magický kostým Superleva tak, že sa doň dospelý človek nezmestí, musí otec nájsť za seba v rodine náhradu. Namiesto dcéry si však vyberie jej nespratného bratranca a to Hedvige nedá. Podarí sa jej presvedčiť svoju rodinu, že práve ona je MEGA SUPER?

slovakia

left justify in out

Odpoveď sa môžeme dozvedieť práve teraz v kinách, pretože na Deň detí prišiel na ich plátna animovaný film s rovnakým názvom.

 

„MEGA SUPER je zábavný a veľkolepý superhrdinský film, ktorý zahreje srdce a užije si ho celá rodina. Je to príbeh jedenásťročnej Hedvigy, bezstarostnej dievčiny, ktorá je náhle prinútená potýkať sa s dedičstvom v podobe sperhrdinských povinností. Nemá však žiadne schopnosti na to, aby sa superhrdinkou naozaj stala a v príbehu si bude musieť nájsť svoju vlastnú cestu, ako to urobiť. Ale potrebuje byť vlastne až tak super?“ pýta sa režisér Rasmus A. Sivertsen a pridáva ešte jednu dôležitú otázku: „Potrebujeme všetci byť super, alebo je OK byť len sebou samými?“

 

img

Snímku MEGA SUPER, uvádzajú do našich kín spoločnosti Continental film a FOXX MEDIA GROUP. V slovenskom znení sa v hlavných úlohách predstavia Miroslava Grožáková, Martin Kaprálik, Magdaléna Košická, Marián Labuda, Zuzana Porubjaková, Andrea Somorovská, Lukáš Krčmár či Matúš Turanský. O réžiu dabingu sa postaral Dušan Cinkota. 

 

Trailer k filmu MEGA SUPER:

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona