VIDEO: Pašeráci drog zachránili topiacich sa policajtov

NETKY.SK • 11 Október 2019, 17:00 • 2 min
VIDEO: Pašeráci drog zachránili topiacich sa policajtov

Nezvyčajné vyústenie mala minulotýždňová naháňačka na mori pri pobreží na juhu Španielska. Policajná loď prenasledovala čln, na ktorom štyria pašeráci prevážali hašiš. Počas naháňačky však došlo k zrážke a policajti spadli z člna cez palubu. Pašeráci ich z vody vylovili.

slovakia

left justify in out

Celá naháňačka začala pri pobreží pri meste Malagy, keď sa policajti pokúsili zastaviť podozrivý čln. Ten miesto zastavenia zrýchlil a policajti ho začali stíhať. K naháňačke na otvorenom mori sa neskôr pripojil aj policajný vrtuľník. Z jeho paluby pochádza aj nahrávka, ktorú španielska polícia zverejnivla.

 

Počas divokých manévrov došlo k zrážke oboch plavidiel a policajti vypadli cez palubu. Policajti sa ocitli v nebezpečenstve, pretože nikým nekontrolovaný čln začal na hladine krúžiť a hrozilo nebezpečenstvo, že by mohol niektorého z mužov trafiť.

 

 

Posádka helikoptéry preto vyzvala megafónom muža utekajúceho na druhom člne, aby zastavili a policajtom pomohli. Muži ich vytiahli na palubu svojho člna a vrátili na policajnú loď.

 

Pašerákom to ale nepomohlo, počas zrážky totiž do vody popadali balíky, ktoré pašeráci prevážali. Policajti ich zabavili vyše osemdesiat, bolo v nich celkom tri tony hašiša. Svojich záchrancov i tak muži zákona zatkli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies