Spevák David Koller predstaví slovenským fanúšikom nový album

NETKY.SK • 6 September 2023, 20:00 • 2 min
Spevák David Koller predstaví slovenským fanúšikom nový album

BRATISLAVA - Známy český spevák a hudobník David Koller pripravuje koncertnú šnúru na Slovensku. Začína 5. októbra v Žiline, ďalšími zastávkami budú deň nato Bratislava, Sliač Kúpele (7. 10.) a Košice (18. 11.). Slovenským fanúšikom predstaví nový štúdiový album LP XXIII, informoval PR manažér Michal Očovan.

slovakia

left justify in out

David Koller, charizmatický a všestranný hudobník, ale najmä autor nesmrteľných hitov ako "Chci zas v tobě spát", "Sen", "Amerika" či "Černí andělé" vyráža so svojou kapelou na jesenné slovenské turné. Spoločne predstavia divákom ostatný, kritikmi a fanúšikmi oceňovaný album LP XXIII, ktorý vyšiel na jar tohto roku a viacero skladieb môžu fanúšikovia poznať aj zo slovenského rádiového éteru. Zaznejú aj najväčšie hity, ktoré zložil počas bohatej sólovej kariéry aj so skupinou Lucie.

 

O svojom najnovšom počine LP XXIII David hovorí: "Pôvodne sme iba skladali pesničky a nevedeli sme, že ich bude až toľko. Preto sme ich postupne vydávali na streamovacích platformách spolu aj s videoklipmi, až som na to zohnal peniaze a rozhodli sme sa ich vydať na jednom nosiči ako album."

Pri tvorbe David Koller opäť spolupracoval s mnohými známymi textármi a hudobníkmi ako Jáchym Topol, Marek Rakovický, Oliver Fillner či zosnulý Michal Ambrož, s ktorým dlhé roky pôsobil aj v kapele Jasná Páka.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Marek Nemček
Zdroj: Teraz / TASR Foto: Moja Muzika
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies