Tomáš Klus vyráža na turné. Vystúpi aj na Slovensku!

NETKY.SK • 18 Marec 2022, 09:20 • 2 min
Tomáš Klus vyráža na turné. Vystúpi aj na Slovensku!

BRATISLAVA - Český pesničkár vydal v závere minulého roka novinku Cítím, s ktorou teraz vyráža na rovnomenné koncertné Cítím Tour 2022.

slovakia

left justify in out

Spolu so svojou kapelou Cílová skupina odohrá 13 koncertov, začína v Žďári nad Sázavou, vystúpi v Plzni, Tábore, Hradci Králové, Brne, Ostrave, Liberci, Prahe či v Českých Budějoviciach. Nové pesničky predstaví aj na koncerte 3. júna v Pezinku.

 

 

„Úprimne, nevedel som si dať rady, či hrať alebo nie, či sa to patrí, či je to fér veseliť sa a zabúdať na aktuálne dianie. Uvedomil som si však, že život v tejto dobe treba nielen zachraňovať, ale i oslavovať. Máme šťastie, že sme, kde sme, a vlnou solidarity i kto sme. Cítim hrdosť a cítim túžbu vám všetkým poďakovať a dodať silu do žíl, aby ožil entuziazmus a nadobudla na veľkosti viera v človeka jednotného, súdržného a úctivého voči životu. To je totiž jediné možné víťazstvo nad zbraňou slabých, nad násilím. Nepoddať sa strachu a nedať príležitosť tieňom ovládnuť nás pochybnosťami a nedôverou v druhých. Cítiť a súcitiť, vytancovať a vyspievať všetky druhy emócií, ktoré v nás za posledné dva roky bujnejú, je potrebné. Frustrácie a pocity bezmocnosti môžeme rozpustiť vedomím, že nie sme sami. Teším sa na vás u nás na koncerte. Žijeme, carpe diem,“ odkazuje Tomáš Klus svojim fanúšikom.

 

Prečítajte si tiež: Vokálna formácia 4 Tenoři bude koncertovať na Slovensku!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies