Speváčka Thalia šokuje fotografiou s rebrami: Nechala si ich vybrať kvôli postave?!

NETKY.SK • 13 August 2014, 10:10 • 2 min
Speváčka Thalia šokuje fotografiou s rebrami: Nechala si ich vybrať kvôli postave?!

MEXICO CITY – Nechala si vybrať rebrá, aby vyzerala chudšie?! Mexická herečka a speváčka Thalia, známa najmä z telenovely Rosalinda šokovala na internete fotografiou s rebrami.

slovakia

left justify in out

Speváčka zverejnila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram zábery, na ktorých pózuje so zaváraninovým pohárom v ktorom sú rebrá. Reaguje tak na medializované informácie o tom, že speváčka údajne podstúpila drastickú operáciu, pri ktorej jej vybrali rebrá, aby mala užší driek.

 

 

 

 

„Pre všetkých mojich filipínskych fanúšikov je tu dôkaz, že ľúbilm, moje slávne rebrá, mám ich so sebeou celé tie roky,“ napísala speváčka k zverejneným záberom. Tieto reči sa o nej šíria už niekoľko rokov.

 

 

 

 

Rebrá, ktoré má pred sebou v pohári pravdepodobne nebudú jej, ale tým nevyvrátila reči o tom, či operáciu naozaj podstúpila.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies