Speváčka Marta Jandová má dcéru: Dala jej meno Marie!

NETKY.SK • 8 August 2013, 12:09 • 2 min
Speváčka Marta Jandová má dcéru: Dala jej meno Marie!

PRAHA - Česká speváčka Marta Jandová v stredu priviedla na svet svoje prvé dieťa. Otcom dievčatka, ktoré dostalo meno Marie, je gynekológ Miroslav Verner.

slovakia

left justify in out

Speváčkin slávny otec, líder skupiny Olympic Petr Janda, je z narodenia vnučky nesmierne šťastný. "Už som trojnásobný dedko. Všetci z toho máme ohromnú radosť. Neviem, či to môžem povedať, ale prečo nie - je to Maruška," uviedol pre portál iDnes.cz. Dievčatko zatiaľ nevidel, ale už sa s rodinou vracia z dovolenky, aby sa na ňu šiel pozrieť. "Maruška je úžasná a sme veľmi šťastní. Prajeme jej hlavne zdravie a dobrých rodičov. Vôbec som nečakala, aký v sebe po jej príchode nájdem pokoj," povedala zas čerstvá mamička. Bábätko prišlo na svet v pôrodnici v Podolí, kde Verner pracuje. Pôrod nepoznačili žiadne ťažkosti, tehotenstvo však sprevádzali komplikácie. Jandová dokonca musela zrušiť letné koncerty svojej kapely Die Happy a v pokoji ležať, pretože jej hrozil predčasný pôrod.

Tridsaťdeväťročná Marta Jandová vydala s formáciou Die Happy viac než 10 štúdiových, živých a výberových albumov. Kedysi bola manželkou gitaristu tejto kapely Thorstena Mewesa, neskôr chodila napríklad so známym nemeckým spevákom Sashom. Dlhé roky prežila v Nemecku, no v roku 2009 sa vrátila do Česka. Účinkovala v pražskom divadle Broadway a v tom istom roku sa predstavila ako porotkyňa v šou Česko Slovenská SuperStar. V úlohe porotkyne sa následne objavila aj v nemeckej súťaži Popstars. Jandová je v ostatných rokoch vyhľadávanou muzikálovou herečkou, stihla sa už predstaviť v hrách Mona Lisa, Baron Prášil, Ať žije rokenrol, Kat Mydlář, Bedári a Hamlet - The rock opera.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies