Doma dobre opäť podporí ľudí bez domova

NETKY.SK • 6 December 2022, 17:00 • 2 min
Doma dobre opäť podporí ľudí bez domova

BRATISLAVA - S cieľom pomôcť ľuďom bez domova a upozorniť spoločnosť na ich skutočné problémy organizuje festival Pohoda aj tento rok charitatívne podujatie Doma dobre.

slovakia

left justify in out

"Zároveň podporuje výzvu ´Adoptuj si posteľ´, za ktorou stojí nezisková organizácia Depaul Slovensko," avizuje organizátor podujatie, ktoré sa uskutoční v nedeľu (11. 12.) od 13.00 do 17.00 h priamo v Nocľahárni sv. Vincenta de Paul v Bratislave. Akciu svojím hudobným vystúpením prídu podporiť Gleb, Meowlau X Val a folklórna skupina Šukovci. Súčasťou bude aj diskusia na tému O bytoch a ľuďoch, dodáva PR a Media Pohody Lukáš Grešš. Vstup je pre verejnosť voľný, návštevníci budú môcť podporiť zbierku určenú na pomoc ľuďom bez domova aj zaslaním prázdnej SMS na číslo 827 (pomoc v hodnote tri eurá) alebo "adoptovaním si postele". Viac o práci a pomoci ľuďom bez domova sa záujemcovia dozvedia na depaul.sk a adoptujsipostel.sk. Koncerty aj diskusie charitatívneho podujatia bude naživo streamovať na svojej FB stránke festival Pohoda a ďalší partneri. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies