Speváčka Avril Lavigne vydá na budúci rok nový album

NETKY.SK • 27 December 2016, 13:46 • 2 min
Speváčka Avril Lavigne vydá na budúci rok nový album

BRATISLAVA - Kanadsko-francúzska speváčka Avril Lavigne vydá na budúci rok nový album.

slovakia

left justify in out

Príchod šiestej štúdiovky 32-ročná interpretka oznámila prostredníctvom služby Instagram. “S radosťou oznamujem, že pracujem na novej hudbe a v roku 2017 vydám nový album. Nemôžem sa dočkať, keď sa vám otvorím a budem s vami zdieľať moje srdce! Som nadšená, že si vypočujete nové skladby. Bude to úžasný rok 2017,“ napísala.


Rodáčka z mesta Belleville v provincii Ontário sa v príspevku zároveň poďakovala fanúšikom za podporu v boji s lymskou boreliózou, ktorou sa nakazila predvlani. Ako uviedla, ten sa odzrkadlí aj v jej tvorbe. “Nebol to len ťažký boj, ale bolo to aj poučné a odrazí sa to v mojej novej hudbe, umení, živote a osobnosti. Naďalej bude mojou prioritou bojovať a zvyšovať povedomie o lymskej borelióze prostredníctvom nadácie Avril Lavigne,“ uviedla.


Avril Lavigne v roku 2002 vydala debutový album Let Go. Pochádzajú z neho hity ako Complicated, Sk8er Boi, I'm With You či Losing Grip.

 

Nasledovali albumy Under My Skin (2004), The Best Damn Thing (2007), Goodbye Lullaby (2011) a Avril Lavigne (2013).

 

Na konte má napríklad osem nominácií na prestížne ceny Grammy. Objavila sa vo filmoch Fast Food Nation (2006) či Osobná spravodlivosť (2007).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies