Z USA hlásia ďalšiu streľbu, pri ktorej zomreli nevinní ľudia! Polícia pátra po páchateľovi

NETKY.SK • 18 Apríl 2021, 16:26 • 2 min
Z USA hlásia ďalšiu streľbu, pri ktorej zomreli nevinní ľudia! Polícia pátra po páchateľovi

KENOSHA - Úrady v americkom Wisconsine pátrajú po páchateľovi, ktorý v krčme zastrelil troch ľudí a dvoch zranil.

slovakia

left justify in out

Šerif okresu Kenosha David Beth informoval, že hoci je strelec na úteku, verejnosť podľa všetkého nie je v ohrození. Podozrivý zjavne svoje obete poznal. Nie je však známe, či aj ony poznali jeho.

 

Streľba sa odohrala v podniku Somers House Tavern po tom, čo podozrivému povedali, aby odišiel z baru. Strelec sa neskôr vrátil a spustil paľbu.

 



Identity obetí zatiaľ úrady neurčili. Dvoch zranených previezli do nemocníc v oblasti. Beth vysvetlil, že môže byť viacero ľudí zranených, preto sa úrad šerifa rozhodol kontaktovať miestne nemocnice, aby ich našiel.

 

Tiež pripustil, že do úvahy prichádza viacero podozrivých. Dodal však, že pri streľbe bola použitá minimálne jedna zbraň.

 



Udalosti v Kenoshi sú najnovšou zo série nedávnych masových strelieb naprieč USA. Vo štvrtok si streľba v sklade spoločnosti FedEx v Indianapolise vyžiadala osem mŕtvych. V priebehu minulého mesiaca v Kalifornii zomreli štyria ľudia, v Atlante osem a v coloradskom Boulderi desať ľudí.

 

Prečítajte si tiež: 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona